Zoeken naar zeer lang haar

Uw zoekactie voor zeer lang haar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

jens 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hetero met volle ballen ?
Welke hetero ( mannelijke kerel) wil na zijn werk gezogen worden? Super discreet, zelf ben ik sportief slank 30j. Zeer discreet, voorstellen met stats of foto aub.  
Eric 69 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Pijpdate
Hallo ik ben van Ingelmunster kan discreet ontv hygiëne zeer verzorgd geschoren nt roker poppers vd liefhebbers ik reageer niet op hi hallo met een met profiel krijgt antw en u wensen hoop u vandaag te mogen ontvangen Mvg E  

Pijpdate
fistbottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zeer ervaren fistbottom zoekt een eveneens ervaren fist TOP
uiterst onderdanige en zeer ervaren fist bottom is op zoek naar een fist top met een missie. Deze prille vijftiger, slank gebouwd en van universitair niveau, wil zijn kont namelijk volledig laten ruïneren. Welke fist top vindt het geil om niet 1 maar 2 handen te laten verdwijnen in een kont? Om tot voorbij zijn elleboog deze bottom te penetreren? En bovenal om te werken aan een extreem gapend gat en een reuze prolapse? Kick je op vuistneuken en wil je extremer gaan, contacteer me dan  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Ook geil ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Ook geil ?
Frank 61 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
gezellige namiddag deze week
Iemand zin om een gezellige ontmoeting deze week? Welkom vanaf 18 j uiteraard. Ik ontvang of verplaats omgeving Middelkerke halte Belle vue. Graag antwoordje met U stats en wat je zoekt, hier is de bedoeling niet nkn. ik 1,80m 89 kg en zeer wenig behaard.  
Geil bi 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Ik 100% bi top op zoek naar man niet fake is die ook zeer proper is
100% bi top slank blond 1m60 lul 16.5 zeer hygiënisch ik wil Rukken ballen zuigen lul pijpen tepel geil en meer ik kan ontvangen  

Ik 100% bi top  op  zoek  naar  man  niet fake is   die ook zeer proper  is
Billy 49 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Welke gast tot 35 is groot geschapen en wil zich laten leegpijpen
Welke gast is groot geschapen en wil zich laten leegpijpen. Klaarkomen in men mond kan en mag. Ik kan vrij ontvangen zeer discreet.Enkel voor gasten tot 35j die groot geschapen zijn. Aub geen fakers of zeveraars  
Tomas 43 jaar Limburg - Herk-de-Stad
ik zoek voor vandaag top/versa
ik ben 44 bi en opzoek naar een top om ervaring op te doen, ik hou van assplay,pijpen en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, anaalplay, dildo's enz.Welke gay/trav/bi heeft tijd om zich te laten verwennen ? ik wil vanavond iemand lekker pijpen en je mag me, als je wil, mij ook safe neuken, wie heeft tijd samen porno kijken , babbelen,kan ook beetje drinken of roken ,en experimenten. wie ?  
Bibi 35 jaar Limburg - Hoeselt
Ik kom langs
Ik kom vanavond langs. Bij binnenkomst kleed ik me onmiddellijk volledig uit en dan doe ik wat jij van me vraagt. Sta voor zeer veel open. Geef scenario! Of andere leuke ideeën? Ik bi man, 1m78, 70kg besneden. Graag omgeving hoeselt, bilzen,..  
bottom 48 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Beste bi topmannen.......
Mijn man is bottom en zoeken een man of mannen voor hem en haar. Het is zeer belangrijk dat je ervaring hebt met een man lekker diep te nemen. Je kan ontvangen op een zaterdagavond en niet roker. We zoeken doeners en niet preuts.(Zijn wij ook niet) Bij voorkeur niet jonger dan 36 en zoekend zijn naar frequent daten. Wie maakt ons geil. Mail met volledige beschrijving van jezelf!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10